Catering

Standardowy lub na specjalne okazje,
imprezy rodzinne, też takie z motywem –
chętnie doradzimy …

BUFET  ZIMNY  (podstawowa oferta - 50g każdego produktu na osobę)

  • Czekadełko „Willa Borówka”
  • Pieczarki „Diabolo”
  • Grillowane warzywa
  • Bakłażan nadziewany pastą włoską 
  • Rulonik z grillowanej cukinii z kozim serem i suszonym pomidorem
  • Pasztet z orzechami i miodem oraz z grzybami
  • Różyczka z łososia wędzonego nadziewanego serkiem ziołowym
  • Marynowane małże z selerem naciowym i marchewką
  • Rolada z kaczki po rzymsku
  • Schab „Stracciatella”(ze śliwką kalifornijską oraz z morelą)
  • Karkówka pieczona „Pesto Rosso”
  • Boczek pieczony z ricottą i oliwkami
  • Sałatka „Siano & Słoma”z kurczakiem
  • Sałatka „Caprese” z pomidorami i mozzarellą

BUFET GORĄCY (podstawowa oferta –100g każdego produktu na osobę)

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
  • Kurczak w sosie pleśniowym
  • Ziemniaki z rozmarynem / Gnocchi
  • Warzywa na parze / Warzywa grillowane
  • Bufet słodki (Tiramisu, Panna Cotta)
  • Mini ciasteczka „Willa Borówka”
  • Owoce filetowan

Cena wynosi 150 zł za osoby, 10 to minimalna  liczba uczestników
Zamówienia prosimy składać z 7-dniowym wyprzedzeniem

 

Ponadto przygotowaliśmy:

  1. Tartinka
    z szynką/tatarem/śledziem/serem/pasztetem/tuńczykiem/wątróbką
    1,50 zł za sztukę
  2. Krucha babeczka z
    - serem pleśniowym i orzechami/pastą rybną
    1,75 zł za sztukę
  3. Ptysie z
    - pastą rybną/serkiem ziołowym/serkiem czosnkowym
    2,50 zł za sztukę
  4. Crêpe z
    - warzywami/kurczakiem i rucolą/serem oraz oliwkami
    3,00 zł za sztukę
  5. Wrap z 
    - wędzonym łososiem/serkiem ricotta/musem z pieczonej marchewki/szpinakiem   
    3,50 zł za sztukę
  6. Quiche - ciasto kruche francuskie z
    - grzybami/warzywami/cebulką/boczkiem
    3,50 zł za sztukę
  7. Vol-au-vent z
    - musem avocado/krewetkami/wędzonym łososiem
    4,00 zł za sztukę
  8. Sushi  HosoMaki – 5 składnikowe
    3,00 zł za sztukę
  9. Pieczarki „Diabolo” 
    1,00 zł za porcję
  10. Cukinia nadziewana serkiem ricotta i suszonymi pomidorami
    3,00 zł za sztukę
  11. Bakłażan nadziewany pastą włoską
    3,00 zł za sztukę
  12. Golonka marynowana w żubrówce zawijana w  porach
    1,50 zł za sztukę
  13. Rozbef pieczony po angielsku na egzotycznej salsie
    2,50 zł za sztukę
  14. Krewetki na ostro lub łagodne na salsie
    3,50 zł za porcję
  15. Sałatka „Caprese” z pomidorami i mozzarellą
    2,00 zł za porcję
  16. Sałatka „Al  verde” ze szpinakiem/malinami/serem pleśniowym
    2,00 zł za porcję
  17. Sałatka „Al  bianco” ze szparagami/jajkiem przepiórczym
    2,50 zł za porcję
  18. Sałatka „Siano  &  Słoma” z kurczakiem
    2,00 zł za porcję
  19. Sałatka „Fegato” z wątróbką/gruszką/brokułami/serem feta
    2,50 zł za porcję

Zamówienia prosimy składać
z 2-dniowym wyprzedzeniem
Kwota minimalna zamówienia wynosi 300 zł

 

BORÓWKOWE  SPECJAŁY
na wyjątkowe okazje i nie tylko...

  • Kurcze pieczone po staropolsku
    80 zł
  • Kaczka pieczona na postumencie
    140zł
  • Indyk pieczony w całości
    290zł
  • Szynka wędzona na zimno w całości
    370 zł
  • Szynka pieczona w całości
    400 zł
  • Szczupak faszerowany na postumencie
    290 zł
  • Łosoś pieczony na postumencie
    350 zł
  • Łosoś faszerowany na postumencie
    350 zł
  • Prosie pieczone - nadziewane
    900 zł
 

Ptysie nadziewane pasta rybną, wędzonym łososiem i pastą brokułową



Kruche babeczki z serem pleśniowym i orzechami



Tartinki z pastą z tuńczyka i awokado, grzybami i szynka parmeńską



Naleśniki (krepsy) z kurczakiem, ruccolą, warzywami i wędzonym łososiem



Wrapy nadziewane musem z marchewki, szynką i ruccolą



Krewetki na ostro lub łagodne na salsie


Zamówienia na specjały prosimy składać z 7-dniowym wyprzedzeniem

Wycenę obsługi kelnerskiej podajemy indywidulanie
Podane ceny zawierają podatek VAT

serdecznie zapraszamy
Tel: 0048 22 758 39 43  lub  + 0048 660 776 999

e-mail: marlena.witkowska@willaborowka.pl


poprzednie zamknij następne